Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem működésével, gazdálkodásával, ügyviteli feladatellátásával kapcsolatos tevékenységek végehajtásáért felelős Kancellária hivatalos honlapján.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az INTRANET menüpontban található adattartalmak  - melyek az Egyetem munkatársainak a napi munkavégzéshez szükséges tájékoztatókat, aktualitásokat, dokumentumokat tartalmazzák -  biztonságtechnikai okokból kizárólag BME-s IP címről érhetők el. 

Kollégáink munkájának segítésén kívül, az oldal minden érdeklődő számára szíves tájékoztatást nyújt a Kancellária tevékenységét, valamint az Egyetem gazdálkodását, működtetését érintő hírekről, eseményekről,  közérdekű adatokról, elérhetőségekről.

Ennek megfelelően, az INTRANET-en kívül a felső sorban található menüpontok és az alattuk található adattartalmak minden érdeklődő számára elérhetőek! A KANCELLÁRIA/Szervezeti Felépítés almenűpontban a BME Kancellária organogramján a szervezeti egységek – igazgatóságok - nevei aktív linkként működnek, és bármelyikre kattintva megjelenik az adott szervezeti egység tevékenységét bemutató rövid leírás és az elérhetőségek.

 

A böngészéshez hasznos és kellemes időtöltést kívánunk!

 

BME Kancellári Kabinet