Egyetemi kötődések

Leginkább a nyár, de ide sorolhajtuk a tavasz végét és az őszi időszak elejét is az évnek azon időszakai, amikor a legtöbben éreznek kedvet ahhoz, hogy ország, világ előtt is felvállalva az elköteleződésüket eljegyezzék egymást, vagy házasságot kössenek. A számukra jelentős esemény dokumentálására pedig mindenki egy szép, és számára kedves helyszínt választ.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem épületeit és parkjait idén tavasszal és nyáron,de még most, az ősz beköszöntésével  is sok pár választotta, választja jegyes- és esküvői fotózási céllal, leginkább azok, akiket nem csak szerelmükhöz, de az intézményhez is komoly érzelmek fűznek. Az egyetemi évek, a közös érdeklődés, az együtt tanulás és gondolkodás, a színes diák- és kollégiumi élet remek alapot teremtenek a kapcsolódáshoz, barátságok és szerelmek születéséhez. Itt kezdődött, innen indult, és ez az időszak alapozta meg közös életük alakulását. A Műegyetem történelmi, patinás épületei, a szép és gondozott kertek, udvarrészek vagy a kollégiumi épületek jellegzetes terei mind remek háttérként szolgálnak a fotósok kreatív ötleteinek megvalósításához.

Néhány pár megtisztelt bennünket bizalmával és engedélyt adott a képeik bemutatására - így fenti mondanivalómat illusztrálni is tudom - amit ezúton is hálásan köszönök Nekik. Az együtt töltött hosszú élethez pedig jó egészséget és sok boldogságot kívánunk.

KK.

                  
Fotó: Poczik Zoltán (az-eskuvofotos)

 

              
Fotó: Miknyóczki Dóri (CaptainDori)

 

           
Fotó: Mutier Riád (MR Foto)