Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem működésével, gazdálkodásával, ügyviteli feladatellátásával kapcsolatos tevékenységek végzéséért felelős átfogó szervezeti egysége - a Kancellária hivatalos honlapján.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a portál elsődleges funkciója munkatársaink számára biztosítani a napi munkavégzéshez szükséges dokumentumokhoz, információhoz való hozzáférést, ezért bizonyos tartalmak csak a BME belső hálózatáról érhetők el.  

Kollégáink munkájának segítésén kívül, az oldal minden érdeklődő számára szíves tájékoztatást nyújt a Kancellária tevékenysége, valamint az Egyetem gazdálkodását érintő közérdekű adatok vonatkozásában.

Ennek megfelelően, a baloldalon található menüpontban közzé tett minden adat publikus, valamint a SZERVEZETI FELÉPÍTÉS menüpontban mindenki számára elérhető a BME Kancellária organogramja. Az ábrán látható szervezeti egységek – igazgatóságok - nevei aktív linkként működnek, melyekre kattintva megjelenik az adott szervezeti egység tevékenységére vonatkozó rövid leírás, elérhetőségek, hasznos linkek.

Folyamatosan törekedünk arra, hogy honlapunk széles körű információval szolgáljon látogatóink számára az intézményünkkel kapcsolatos aktuális adatokról, elérhetőségekről, tevékenységekről a Kancellária vonatkozásában.

A böngészéshez hasznos és kellemes időtöltést kíván:

 

BME Kancellária